Fâșii ușoare de porc dulce și acru

Fâșiile ușoare de porc dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Un amestec de sos de soia, ceapă verde, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Încercați Fâșii de pui cu sos dulce și acru, Pui Ușor Dulce Și Acru, și Carne de porc dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Congelați parțial carnea de porc; tăiați grăsimea din carne de porc. Feliați carnea de porc în diagonală peste cereale în felii subțiri; feliați în benzi late de 1 inch. Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne de porc; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Se scurge și se usucă. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Combinați carnea de porc, sosul de roșii și următoarele 5 ingrediente în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Scurgeți ananasul, rezervând suc.
Adăugați suficientă apă în suc pentru a face 1 cană de lichid. Pune deoparte.
Adăugați ananas, bucăți de ardei verde și ceapă verde în tigaie; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute sau până când legumele sunt crocante.
Combinați amidonul de porumb și amestecul rezervat de suc de ananas; se amestecă în amestecul de porc. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa. Puneți amestecul de porc peste orez.
Garnisiți cu triunghiuri de piper, dacă doriți.