Fâșii De Pui De Susan La Cuptor

Fâșii De Pui De Susan La Cuptor
Fâșiile de pui de susan la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 283 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 1,76 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, prietenos cu fodmap și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți cu gustări de susan, sos de soia, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fâșii De Pui De Susan La Cuptor, Fâșii De Pui De Susan La Cuptor, și Fâșii De Pui De Susan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, combinați untul și sosul de soia. Într-un alt castron puțin adânc, combinați firimiturile de cracker, ghimbirul și sarea. Înmuiați fâșiile de pui în amestecul de unt, apoi rulați în firimituri până când sunt acoperite pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți la 450 de euro timp de 10 minute sau până când sucurile se limpezesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Oferte de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu vin alb, băutură alcoolică și Ingredient. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Pinol Portal Blanco cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Portalul Pinol Blanco
Portalul Pinol Blanco
Lumină galben strălucitor. Meyer lămâie și măr verde pe nasul incisiv, Unite de indicii de minerale calcaroase și ghimbir care apar odată cu aerul. Suculent și concentrat pe gust, oferind livadă plină de viață și arome de citrice care se deschid și devin mai picante pe jumătatea din spate. Finisaje pe o notă minerală prăfuită, arătând o persistență foarte bună și o sugestie persistentă de caprifoi. Se întâmplă ceva de genul Chablis aici. Portal Blanco se împerechează bine cu merluciu prăjit în tigaie cu migdale, somon prăjit cu scândură sau pește-spadă la grătar cu ierburi. Acest vin are, de asemenea, umplutura și aciditatea pentru a complimenta brânzeturile minunat de intense, "puturoase", cum ar fi valde Circurn și Serena, precum și aromate și aromate Monte Enebro, Queso Azul Asturiano și Morbier cu cenușă vegetală.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista