Fâșii De Friptură La Grătar

Fâșii De Friptură La Grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, fâșiile de friptură la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 2,18 USD pe porție. Acest fel principal are 334 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, miere, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fâșii De Porc La Grătar, Fâșii De Porc La Grătar, și Deviled Friptura Benzi.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, friptura maro în ulei la foc mediu-mare până nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați sosul de grătar, mierea și zahărul; se toarnă peste carne. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când sosul este ușor îngroșat și carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Raventos i Blanc De La Finca Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Raventos și Blanc De La Finca Brut
Vinul spumant de la finca este fabricat din struguri din cele mai vechi viță de vie din Raventos i Blanc, plantate folosind sistemul gobelet în 1964 în Vinya dels F.Situată pe cele mai înalte terase ale râului Anoia, Podgoria Vinya dels F. Cromssils are soluri marine cu un conținut ridicat de fosile. Aceasta caracterizează structura și compoziția solului acestei podgorii. Carbonații sunt componenta care oferă principala sursă de tipicitate acestui vin spumant cu o expresie salină ridicată. Este un vin spumant cu o identitate și personalitate unice.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista