Fâșii de carne de vită portocalie cu sos de portocale

Fâșii de carne de vită portocalie cu sos de portocale
Benzi de carne de vită portocaliu cu sos de scufundare portocaliu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 371 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de sare și piper, fripturi rotunde de jos, marmeladă de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bomboloni parfumați de portocale cu cremă de patiserie și sos de ciocolată cu portocale, Sos De Portocale De Afine, și Degete De Pui Cu Sos De Portocale.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 inch din uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare. (Când o firimitură de panko sfârâie după ce a fost aruncată, uleiul este gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Presărați carnea de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Așezați făina, ouăle și panko în boluri separate. Trageți fâșiile de vită mai întâi în făină, scuturând orice exces, apoi înmuiați în ouăle bătute și apoi panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Prăjiți fâșiile de vită, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați carnea de vită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Pentru sos: într-un castron mic, sigur pentru microunde, amestecați marmelada, oțetul și muștarul. Cuptor cu microunde pe mare timp de 45 de secunde, sau până la Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se servește cu fâșiile de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista