Fusta Friptură cu Sos de Friptură Ancho-Ceapă

Fusta Friptură cu Sos de Friptură Ancho-Ceapă
Skirt Steak cu sos de friptură Ancho-Cepa este un fel principal fără gluten. Această rețetă face 4 porții cu 730 de calorii, 66 g de proteine și 43 g de grăsime fiecare. Pentru 7,16 USD per porție, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați sos worcestershire, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu un scor de 83%, acest fel de mâncare este super. Încercați Skirt Steak cu sos de friptură Ancho-Onion, Skirt Friptură cu sos de friptură Ancho-Onion și Dulce Friptură Ancho-Rubbed Skirt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Scoateți fripturile din frigider pentru a elimina răceala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Se încălzește o tigaie medie la foc mediu și se adaugă untul. Când untul s-a topit adăugați ceapa și gătiți până la culoarea caramelului, aproximativ 20 de minute. Se amestecă sosul Worcestershire și pasta de roșii. Reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți anchos într-o oală mică cu sos cu bulion și aduceți la fierbere la foc mediu. Opriți focul și lăsați anchosurile să se înfuze timp de 5 minute. Alternativ, puneți anchos și bulionul într-un castron sigur pentru microunde, acoperit cu folie de plastic și gătiți în cuptorul cu microunde timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încingeți o tigaie sau grătar la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Pune anchos și ceapa într-un robot de bucătărie. Porniți procesorul și asezonați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Asezonați carnea cu sare și piper, după gust, și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Prăjiți la foc mare 5 până la 6 minute în total, întorcându-le o dată, pentru rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți friptura pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Tăiați friptura subțire și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Serviți cu mult sos de friptură turnat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru Skirt Steak. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista