Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare
Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 890 calorii, 22g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, apă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Quiche de spanac cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute; scoateți din tigaie. Sau prăjiți nucile de pin într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, puneți 1/4 cană de nuci de pin, roșiile întregi uscate la soare, uleiul, apa, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusilli
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Într-un castron mare de sticlă sau oțel inoxidabil, aruncați pastele cu restul de 1/2 cană de nuci de pin prăjite, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, pesto, roșiile uscate la soare tocate, spanacul, roșiile cherry și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
1
Adăugați în salată o jumătate de cană de măsline negre tăiate aproximativ tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
2
Recomandarea vinului: există șapte subzone diferite în zona de creștere Chianti, printre care faimosul Classico. Cu toate acestea, cea mai bună alegere pentru aceste paste ar fi un Chianti de la Rufina, unde vinurile sunt mai clare, cu o fructuozitate mai vibrantă.