Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare
Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 890 calorii, 22g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, apă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Quiche de spanac cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute; scoateți din tigaie. Sau prăjiți nucile de pin într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Într-un blender sau robot de bucătărie, puneți 1/4 cană de nuci de pin, roșiile întregi uscate la soare, uleiul, apa, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puree până la neted.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Într-un castron mare de sticlă sau oțel inoxidabil, aruncați pastele cu restul de 1/2 cană de nuci de pin prăjite, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, pesto, roșiile uscate la soare tocate, spanacul, roșiile cherry și parmezanul.
Adăugați în salată o jumătate de cană de măsline negre tăiate aproximativ tocate.
Recomandarea vinului: există șapte subzone diferite în zona de creștere Chianti, printre care faimosul Classico. Cu toate acestea, cea mai bună alegere pentru aceste paste ar fi un Chianti de la Rufina, unde vinurile sunt mai clare, cu o fructuozitate mai vibrantă.