Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare

Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare
Fusilli cu spanac și pesto de roșii uscate la soare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 890 calorii, 22g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,91 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, apă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle, și Quiche de spanac cu roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute; scoateți din tigaie. Sau prăjiți nucile de pin într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un blender sau robot de bucătărie, puneți 1/4 cană de nuci de pin, roșiile întregi uscate la soare, uleiul, apa, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puree până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FusilliFusilli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgere. Clătiți cu apă rece și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Într-un castron mare de sticlă sau oțel inoxidabil, aruncați pastele cu restul de 1/2 cană de nuci de pin prăjite, 3/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper, pesto, roșiile uscate la soare tocate, spanacul, roșiile cherry și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri1 Cană De șalote, Tăiate în Felii Subțiri
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Adăugați în salată o jumătate de cană de măsline negre tăiate aproximativ tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
2
Recomandarea vinului: există șapte subzone diferite în zona de creștere Chianti, printre care faimosul Classico. Cu toate acestea, cea mai bună alegere pentru aceste paste ar fi un Chianti de la Rufina, unde vinurile sunt mai clare, cu o fructuozitate mai vibrantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista