Fusilli cu rață: Fusilli alla Papera necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1543 calorii, 133g de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.6 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Fusilli alla Caprese, Pasticcio Di Fusilli (Fusilli Coapte), și Fusilli Cu Slănină.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, cu fundul greu, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare și adăugați ceapa. Condimentează carnea cu sare și piper, după gust și adaugă în tigaie. Gatiti la foc mare, amestecand ocazional, pana cand carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați vinul și lăsați-l să se evapore, apoi adăugați pasta de roșii, roșiile conservate și fulgii de ardei roșu, acoperiți tigaia și gătiți timp de 2 1/2 ore la foc mic. Se amestecă pătrunjelul și se păstrează fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
14 Cani De Branza Romano Rasa
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți picioarele de rață și scoateți-le din oase. Tăiați carnea cu o furculiță și reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert la foc mare și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti fusilli in apa clocotita pana cand se inmoaie inca al dente, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusilli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scurgeți, rezervând 1 cană din lichidul de gătit pentru paste și adăugați pastele în sosul de carne, subțierea cu apa pentru paste, dacă este necesar. Aruncați la foc mare 1 minut, apoi împărțiți uniform între 4 boluri de paste. Se acoperă cu brânză rasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch