Fursecuri Siciliene Cu Fistic
Cookie-urile siciliene cu fistic ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 26. O porție conține 194 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de migdale, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Smochine Siciliene, Fursecuri Cu Smochine Și Fistic, și Fursecuri Cu Fistic (Mai Puțin Ou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Căptușiți o foaie de cookie cu ramă de 13" pe 18 " cu hârtie pergament. Ungeți hârtia pergament cu unt.
Așezați 1 cană de fistic într-un robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă fin, dar nu se pudrează, aproximativ 20 de impulsuri. Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Se amestecă fisticul în amestecul de făină. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți untul cu 1 1/4 căni de zahăr până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în ouă. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi bateți extractele de vanilie și migdale și coaja de lămâie.
Bateți amestecul de făină în amestecul de zahăr în două adaosuri. Aluatul va fi moale. Folosiți o spatulă pentru a întinde aluatul uniform pe foaia de copt. Tăiați aproximativ ceașca rămasă de fistic și presărați-le peste aluat.
Presărați două lingurițe de zahăr rămase peste aluat.
Coaceți aluatul timp de 35 până la 40 de minute sau până când devine maro auriu la margini. Lăsați aluatul să se răcească pe grătar timp de 35 de minute, apoi tăiați-l în pene.