Fursecuri Scandinave Cu Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu migdale scandinave. O porție conține 42 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, ou, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Migdale Scandinave, Bare De Migdale Scandinave, și Tort De Migdale Scandinave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă amestecul de biscuiți, untul, oul, făina și 1 linguriță extract de migdale până se formează aluatul. Împărțiți aluatul în 3 părți egale; așezați pe foi de fursecuri unsuroase. Apăsați fiecare în dreptunghi de 12x3 inci.
Periați fiecare dreptunghi cu 1 linguriță de lapte; se presară cu 1/3 cană de migdale.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; se taie în felii diagonale de 1 inch.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, 1/4 linguriță extract de migdale și 5 până la 6 lingurițe de lapte până la consistența dorită.
Stropiți peste fursecuri; se presara cu 2 linguri migdale.