Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, vegane, Paleo Friendly)

Cookie-urile Sandwich de ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, Vegan, Paleo Friendly) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, g pudră naturală de cacao, pudră naturală de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de La Gourmande în bucătărie are 1771 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale), Amaretti Thins / Fursecuri Crocante Cu Migdale (Fără Gluten, Fără Cereale, Paleo Friendly), și Fursecuri duble cu ciocolată cu bucăți de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, Paleo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună siropul de arțar și uleiul de cocos topit până se combină bine. Cernem împreună pudra de cacao, săgeata și un vârf de sare și amestecăm energic în siropul de arțar și amestecul de ulei până la crem. Puneți deoparte în timp ce faceți cookie-urile să fie ferme. (Umplutura se va întări așa cum este, dar dacă doriți să o ajutați, o puteți pune în frigider. Ar trebui să fie răspândit, dar gros înainte de a umple fursecurile)Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, bateți împreună făina de cocos, săgeata, cacao, zahărul de cocos, bicarbonatul de sodiu și sarea; pune deoparte. Într-un alt castron așezat peste un cazan dublu (sau în cuptorul cu microunde), topiți ușor uleiul de cocos sau untul și adăugați extract de vanilie.
Se adaugă în amestecul de făină și se amestecă până se formează un aluat. (Poate fi necesar să adăugați câteva picături de apă dacă aluatul dvs. este sfărâmicios și nu se unește. Începeți cu 1/2 linguriță adăugând mai mult, deoarece este necesar să aduceți aluatul într-o bilă flexibilă înainte de rulare.)
Rulați între două foi de hârtie pergament la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Folosind un tăietor de prăjituri de aproximativ 1 inch sau 2 inch , tăiați rundele și așezați-le pe foi, la o distanță de 1 inch.
Coaceți 10 minute pentru cookie-urile de 1 inch sau 12 minute pentru cookie-urile de 2 inch, rotind foile la jumătatea drumului.
Se lasă să se răcească pe foaia de copt 5 minute, apoi se transferă pe grătare și se lasă să se răcească complet.
Întindeți jumătate de fursecuri cu o lingură de umplutură de cremă de ciocolată; deasupra cu fursecurile rămase.