Fursecuri moi și crocante cu unt de arahide
Această rețetă servește 36. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 199 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, bicarbonat de sodiu, unt de arahide crocant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cookie-uri de zahăr cu unt de arahide moale în stil Lofthouse cu glazură de unt de arahide, Biscuiți Crocanți Cu Unt De Arahide, și Biscuiți Crocanți Cu Unt De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea.
Într-un castron mare, bateți untul până devine cremos, aproximativ două minute.
Adăugați untul de arahide și bateți până se combină bine, aproximativ 1 minut.
Adăugați zahăr brun deschis și 3/4 cană zahăr obișnuit. Bate timp de trei minute.
Adăugați ouăle, bătând timp de un minut. Bateți amestecul de făină în două părți, răzuind părțile laterale ale bolului după fiecare adăugare.
Se toarnă 1/2 cană de zahăr într-un castron mic.
Rulați aluatul în bile de 1 1/2 inch.
Rulați fiecare bilă în zahăr pentru a acoperi ușor.
Așezați bilele pe foaia de copt și apăsați fiecare bilă de două ori cu dinții unei furculițe, făcând un model încrucișat.
Coaceți fursecurile până se rumenesc și începând să fie crocante la margini, 12 până la 14 minute.