Fursecuri De Migdale Coapte De Două Ori
Cookie-urile de migdale coapte de două ori ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 61 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 72 și costă 12 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cookie-uri de migdale fără ouă / cookie Ușor de migdale, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Gogoși De Bucurie Cu Migdale La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 F. Unt și făină 13 x 9 x 2-inch tigaie metalică. Cerneti faina si sarea intr-un bol mediu.
Bateți zahărul, ouăle, mierea și apa de flori portocalii într-un castron mare pentru a se amesteca bine. Adăugați treptat amestecul de făină, amestecând doar până se omogenizează. Se amestecă migdalele. Puneți aluatul în tigaia pregătită. Folosind spatele lingurii, întindeți aluatul uniform pentru a netezi blatul.
Coaceți până când aluatul se umflă și este auriu pal, aproximativ 20 de minute. Se răcește 5 minute. Întoarceți patiseria pe raft; se răcește complet. Mențineți temperatura cuptorului.
Tăiați patiseria transversal în benzi late de 1/2 inch.
Tăiați fiecare bandă în diagonală în 3 bucăți. Aranjați fursecurile, tăiate cu fața în jos, pe 2 foi de copt.
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii, aproximativ 14 minute.
Transferați cookie-urile în rafturi; rece. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)