Fursecuri de dovleac cu glazură de brânză cremă (cele mai bune din lume!)
Fursecuri de dovleac cu glazură de brânză cremă (cele mai bune din lume!) necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36 și costă 18 cenți pe porție. O porție conține 111 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 2261 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ghimbir măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fursecuri de dovleac cu glazură de brânză cremă (cele mai bune din lume!), Fursecuri de dovleac cu glazură de brânză cremă, și Fursecuri de dovleac cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Bateți făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și ghimbirul împreună într-un castron. Bateți 1 cană de unt, zahăr alb, zahăr brun, 2 lingurițe de extract de vanilie și ou cu un mixer electric într-un castron mare separat, bătând până când amestecul este neted. Bateți în piure de dovleac. Amestecați treptat ingredientele uscate în amestecul de dovleac. Aluatul va fi umed.
Lingura aluat de lingurite aproximativ 2 centimetri în afară pe foi de copt preparate.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.
Lăsați fursecurile să se răcească aproximativ 5 minute pe foi înainte de a le scoate pentru a termina răcirea pe hârtie cerată.
Bateți crema de brânză, 1/4 cană de unt și 1 linguriță de extract de vanilie într-un castron cu un mixer electric până când este moale și cremoasă. Bateți zahărul cofetarilor, aproximativ 1/2 cană odată, până când glazura este netedă și răspândită. Fursecuri răcite cu îngheț cu glazură de brânză cremă.