Fursecuri Cu Zahăr De Migdale

Fursecuri Cu Zahăr De Migdale
Fursecurile cu zahăr de migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 27 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 185 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, Apă, Colorant alimentar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri Cu Zahăr De Migdale, Fursecuri Cu Zahăr De Migdale, și Biscuiți Cu Zahăr Din Făină De Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în extract de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Rulați în 1-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
4
Loc 2 în. în afară pe foi de copt negreșite. Acoperiți fundul unui pahar cu spray de gătit; scufundați în zahăr. Aplatizați fursecurile cu sticlă pregătită, scufundând din nou sticla în zahăr, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 400 la 7-9 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește timp de 1 minut înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor, extractul de migdale și suficientă apă pentru a obține consistența glazurii. Nuanțați cu colorant alimentar, dacă doriți; stropiți peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu zahăr. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții27
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista