Cookie-urile cu trufe de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 33 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cacao de copt, făină, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Trufe De Ciocolată, Fursecuri Cu Trufe De Ciocolată, și Fursecuri Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, unt de cremă, zahăr de cofetărie și cacao până la lumină și pufos. Bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De Orez
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați făină; se amestecă bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată. La frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Rulați în 1-in. bile; baie în stropi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Ciocolată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați, stropit cu fața în sus, 2 în. în afară de foile de copt negrease.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Coaceți la 325 de minute timp de 10 minute sau până când este setat. Se răcește cu 5 minute înainte de a se scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.