Fursecuri Austriece Cu Gem
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile austriece cu gem. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 96 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de migdale, unt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Cookie-Uri Austriece Cu Nuci, Cookie-Uri Austriece Rugelach, și Cookie-uri austriece Peach II pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul.
Adăugați vanilia și gălbenușul de ou; se amestecă până devine pufos. Se amestecă făina și se dă la frigider aluatul timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F ( 150 de grade C ). Ungeți foile de prăjituri.
Măsurați aluatul cu lingurițe și rotiți-l în bile. Scufundați bilele în migdale tocate și așezați-le pe foaia de prăjituri pregătită la o distanță de 1 inch. Cu un deget, faceți o indentare în fiecare cookie, umpleți indentarea cu gem folosind o linguriță sau o pungă de patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute, prăjiturile trebuie să fie maro auriu.
Scoateți din tigaie după coacere pentru a se răci pe un suport de sârmă.