Reteta fulgi de ovăz-scones scorțișoară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr de scorțișoară, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Scorțișoară Scones, Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz, și Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Se amestecă bine făinurile, ovăzul, sarea, praful de copt și scorțișoara. Se amestecă zahărul și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, Opțional
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Tăiați untul cu un tăietor de patiserie sau cu degetele (robotul de bucătărie ar fi bine și el) până când amestecul seamănă cu firimituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
3
Adăugați jumătatea și jumătatea și amestecați bine. Am folosit întreaga cantitate, dar poate doriți să începeți cu doar 3/4 cană pentru a vă asigura că aluatul este încă suficient de ferm pentru a fi manevrat. Aluatul trebuie să fie moale, dar nu atât de moale încât să nu-l puteți modela într-un cerc.Dump deși aluatul pe o bucată de hârtie pergament și forma într-un cerc de 8 inch un pic mai puțin de un inch grosime. Umezirea ușoară a mâinilor vă va ajuta foarte mult cu această parte. Scorați aluatul în 6 triunghiuri, dar nu le separați încă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Puneți cercul de triunghiuri pe o farfurie și înghețați câteva ore sau până la rigidizare. Când este rigid, separați triunghiurile și puneți-le într-o pungă pentru congelator.Când sunteți gata să coaceți biscuiții, scoateți-l din pungă și așezați-l pe o foaie de copt. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. frecați scones cu un amestec de ou și lapte, dacă doriți sau pur și simplu periați cu o jumătate de jumătate. De asemenea, puteți presăra blaturile cu zahăr de scorțișoară, dacă doriți.