Fulgi de ovăz melasă chipsuri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 90. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de făină, bicarbonat de sodiu, ovăz de modă veche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipsuri De Melasă, Melasă-chipsuri de ghimbir, și Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în melasă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu
Căpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați într-un castron mai mare, dacă este necesar. Se amestecă ovăzul și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până când marginile sunt ferme. Se răcește timp de 3 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă.