Fudge lui Janaan
Janaan's Fudge durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 151 de calorii, 1 g de proteine și 7 g de grăsimi per porție. Pentru 22 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, nuci, marshmallows și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 10%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Batoanele Revel cu fulgi de ovăz, alias Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge} și cupcakes cu ciocolată Fudge umplute cu Chocolate Fudge Cookie Bar și Marshmallow Bezea Glazură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea, combinați primele cinci ingrediente. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe și se amestecă încă 5 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă fulgii de ciocolată până se topesc. Se amestecă nucile și vanilia.
Se întinde într-o bucată de 8 inci unsă cu unt. tigaie pătrată. Misto.
Tăiați în pătrate. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Fudge funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.