Fruit Crunch Sundae
Fruit Crunch Sundae ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,66 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de căpșuni, ulei vegetal, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fruit Crunch Sundae, Oreo Crunch Sundae, și Ciocolata-Crunch Strawberry Sundae.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aruncați ovăzul, nuca de cocos, migdalele, uleiul și mierea împreună într-un castron mare până când sunt complet combinate.
Se toarnă pe o tigaie foaie și se coace, amestecand ocazional cu o spatulă, până când amestecul devine un frumos, chiar maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Scoateți granola din cuptor și lăsați să se răcească, amestecând o dată.
Combinați căpșunile, afinele și ananasul într-un bol. În 4 pahare de înghețată, stratificați mai întâi fructele, apoi iaurtul și granola răcită alternativ până când umpleți paharele.
Serviți cu o lingură lungă.