Fructe proaspete cu sos picant

Fructe proaspete cu sos picant
Fructe proaspete cu sos picant este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 219 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, banane, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Recoltați salată de slănină și cină de pui cu sos de fructe Tangy, Găluște coreeană și salată proaspătă cu sos picant, picant și dulce (Bibim Mandu), și Fructe proaspete cu sos de Limeade.

Instrucțiuni

1
Aranjați 1/2 cană banană, 1/2 cană pepene galben și o optime de avocado pe fiecare dintre cele 8 farfurii de salată căptușite cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
(carton Bloc)(carton Bloc)
2
Puneți zahărul și următoarele 7 ingrediente (zahăr prin sare) într-un blender; procesați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Stropiți 2 linguri de pansament peste fiecare salată.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista