Fructe proaspete cu sos de smântână

Fructe de padure proaspete cu sos de smantana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 65 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de afine, cremă de carton fără grăsimi, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 47%. Rețete similare sunt Căpșuni proaspete cu smântână dulce și sos de vin roșu, Vafe smantana cu piersici proaspete si sos Praline Pecan prajit, și Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și afinele; lingură 1/2 cană amestec de fructe în fiecare dintre cele 8 boluri individuale de desert.
Combinați smântâna, zahărul brun și scorțișoara; se amestecă bine. Se amestecă uniform amestecul de smântână peste fructe.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.