Fructe La Grătar Clafoutis
Fructe la gratar Clafoutis ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, ananas de pană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clafoutis, Fig Clafoutis, și Clafoutis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: demaror de coș de fum, brichete de cărbune naturale și grătar de ceainic
Umpleți 1 demaror mare de coș cu brichete de cărbune și lumină. Odată ce cărbunii sunt de culoare albă cenușie, transferați pe un grătar de ceainic și răspândiți uniform. Setați grătarul peste cărbuni.
Periați ușor toate părțile fructelor cu ulei și grătați timp de 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți de pe grătar la o placă de tăiere și tăiați-o în bucăți de 1/2 inch. Ungeți ușor fundul și părțile laterale ale cuptorului olandez și întindeți fructele uniform pe fund.
Într-un bol mediu de amestecare, bateți ouăle și zahărul până se spumează și se luminează în culoare, 2 până la 3 minute.
Adăugați făina și amestecați doar pentru a combina.
Adăugați laptele și vanilia și amestecați.
Se toarnă aluatul peste fructe și se acoperă cu capacul. Așezați cu grijă 22 până la 23 de cărbuni pe capac și lăsați doar 18 până la 19 cărbuni sub grătar. Dacă aveți mai mulți cărbuni decât acesta, scoateți-i de pe grătar sau împingeți-i spre margini, astfel încât să nu fie direct sub cuptorul olandez. Setați cuptorul olandez pe grătar, la 2 inci deasupra și direct peste cărbuni. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute sau pana cand blatul este maro auriu si un cutit introdus in mijloc iese curat. Lăsați clafoutisul să se răcească timp de 30 de minute înainte de a scoate din cuptorul olandez pe o farfurie de servire. Feliați și serviți..