Fructe De Vară Panzanella

Fructe De Vară Panzanella
Rețeta de fructe de vară Panzanella ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 108 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr, fructe de vară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Panzanella De Vară, Sfârșitul Verii Panzanella, și Salată De Panzanella De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Combinați fructele și 1 lingură de zahăr într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Într-un castron mic, amestecați împreună scorțișoară și zahăr. Într-un castron mare, combinați cuburi de croissant și unt și aruncați până când pâinea absoarbe untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați aproximativ 3/4 din amestecul de zahăr de scorțișoară și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
5
Întindeți cuburile pe foaia de copt, presărând cu zahărul rămas de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
6
Coaceți până la prăjit și auriu, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
7
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
8
Într-un castron mare, combinați fructele și sucurile lor cu croissante prăjite și mentă și aruncați ușor pentru a combina. Împărțiți între farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă La Conservă Sau Topping BătutFrișcă La Conservă Sau Topping Bătut
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista