Fructe de vară cu cremă de brânză de capră
Boabe de vară cu cremă de brânză de capră este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr granulat, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecakes cu brânză de capră cu fructe de pădure de vară, Tort de cafea cu brânză cremă cu fructe de pădure de vară, și Cremă Suedeză cu fructe de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, amestecați zahărul granulat și apa la foc moderat până când zahărul se dizolvă.
Adăugați boabele amestecate și sucul de lămâie și gătiți, amestecând ușor ocazional, până când boabele sunt încălzite și încep să-și elibereze sucurile, aproximativ 2 minute.
Scurgeți fructele de pădure și readuceți sucurile în tigaie. Gatiti sucurile pana se reduc la jumatate.
Lăsați siropul să se răcească ușor, apoi pliați-l ușor în fructe de pădure. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați brânza, smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia.
Se răstoarnă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
Serviți fructele de vară în boluri acoperite cu crema de brânză de capră.