Fructe de vară cu cremă de brânză de capră

Fructe de vară cu cremă de brânză de capră
Boabe de vară cu cremă de brânză de capră este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr granulat, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecakes cu brânză de capră cu fructe de pădure de vară, Tort de cafea cu brânză cremă cu fructe de pădure de vară, și Cremă Suedeză cu fructe de vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, amestecați zahărul granulat și apa la foc moderat până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați boabele amestecate și sucul de lămâie și gătiți, amestecând ușor ocazional, până când boabele sunt încălzite și încep să-și elibereze sucurile, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3
Scurgeți fructele de pădure și readuceți sucurile în tigaie. Gatiti sucurile pana se reduc la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați siropul să se răcească ușor, apoi pliați-l ușor în fructe de pădure. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Între timp, într-un robot de bucătărie, curățați brânza, smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se răstoarnă într-un castron, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Serviți fructele de vară în boluri acoperite cu crema de brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista