Fructe de padure proaspete cu crema de Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fructe de pădure proaspete cu cremă de Ricotta. Această rețetă servește 4 și costă 1,89 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 285 calorii, 14g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 320 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, căpșuni, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Tort Ricotta cu fructe de padure proaspete, Cheesecake ușor de Ricotta ușor al lui Ellie Krieger cu fructe de pădure proaspete, și Fructe proaspete cu cremă de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu căpșuni cu suc de mere într-un blender până la neted. Puneți cantități egale de sos de fructe de pădure în 4 pahare de cocktail sau parfait.
Combinați ingredientele cremei de ricotta într-un blender sau robot de bucătărie. Procesați până când amestecul este neted, aproximativ 30 de secunde. Puneți 1/4 din crema de ricotta în fiecare pahar și acoperiți cu 1/4 cană felii de căpșuni. Dați la frigider până când este gata de servit.
Garnisiți fiecare cu o crenguță de mentă și o floare comestibilă, dacă doriți, înainte de servire.