Fructe De Mare Mixte Florentine

Fructe De Mare Mixte Florentine
Fructe de mare mixte Florentine necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 1 și costă $16.93 pe portie. O porție conține 2398 calorii, 120g de proteine, și 194g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, parmezan, cartof dulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 82%. Încercați Caserola Florentină Cu Fructe De Mare, Fructe De Mare Mixte Seviche, și Salată Mixtă De Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.pulverizați o caserolă de dimensiuni medii cu spray de copt. Într-un castron, amestecați eglefin, creveți + scoici și puneți deoparte.Feliați cartoful dulce gătit foarte subțire și felii de strat peste fundul caserolei. Acoperiți stratul de cartofi cu frunze de spanac nefierte.Se toarnă ușor 1 cană smântână peste cartofi și spanac. Se condimentează după gust pref w / sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
EglefinEglefin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați cu 6 linguri parmezan ras și adăugați uniform fructe de mare amestecate într-un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
3
Se toarnă a 2-a cană de smântână peste fructele de mare și se presară cu ultimele 2 linguri de parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
4
Coaceți timp de 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Presărați cu pătrunjel tocat proaspăt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista