Fructe De Mare Mixte Florentine
Fructe de mare mixte Florentine necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă servește 1 și costă $16.93 pe portie. O porție conține 2398 calorii, 120g de proteine, și 194g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, parmezan, cartof dulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 82%. Încercați Caserola Florentină Cu Fructe De Mare, Fructe De Mare Mixte Seviche, și Salată Mixtă De Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.pulverizați o caserolă de dimensiuni medii cu spray de copt. Într-un castron, amestecați eglefin, creveți + scoici și puneți deoparte.Feliați cartoful dulce gătit foarte subțire și felii de strat peste fundul caserolei. Acoperiți stratul de cartofi cu frunze de spanac nefierte.Se toarnă ușor 1 cană smântână peste cartofi și spanac. Se condimentează după gust pref w / sare și piper.
Presărați cu 6 linguri parmezan ras și adăugați uniform fructe de mare amestecate într-un strat.
Se toarnă a 2-a cană de smântână peste fructele de mare și se presară cu ultimele 2 linguri de parmezan ras.
Coaceți timp de 25-30 de minute.
Presărați cu pătrunjel tocat proaspăt și serviți imediat.