Fructe Curry
Fructe curry este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 245 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de jumătăți de caise, pudră de curry, jumătăți de piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fructe Curry Calde, Fructe Curry Calde, și Fructe Calde Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți toate fructele, rezervând câte 1/2 cană de caise și suc de ananas. Puneți sucul deoparte.
Așezați fructele scurse într - un vas de copt de 12 x 8 x 2 inci și puneți-le deoparte
Combinați sucul rezervat, zahărul, untul și pudra de curry într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când siropul se îngroașă.
Se toarnă sirop peste fructe.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 20 de minute. Lingurați fructele în vasul de servire folosind o lingură cu fante.