Fructe amestecate cu sos de smântână
Fructele amestecate cu sos de smântână necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 89 cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână măr Granny smith, apă, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Dip cu smântână condimentată (cu fructe), și Fructe proaspete cu smântână portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-o cratiță și gătiți, amestecând continuu, 4 până la 5 minute sau până când amestecul de zahăr atinge o consistență de sirop. Aruncați frunzele de mentă și răciți complet siropul de zahăr.
Combinați ananasul, banana, mărul, strugurii și căpșunile într-un castron mare.
Se toarnă sirop peste amestecul de fructe; aruncați ușor. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Se servește cu sos de smântână.