Frittatine Verdi în Insalata
Frittatine Verdi în Insalata necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 325 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, ouă, frunze de mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Frittatine în trippa (Frittatan în sos de roșii), Spaghete cu rosii verzi spaghete con Pomodori Verdi, și Gnocchi De Spanac (Gnocchi Verdi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fin frunzele de mentă, busuioc, oregano și fenicul și puneți-le în bolul de amestecare. Crack ouă în același castron, se amestecă bine și se condimentează cu sare și piper.
Așezați o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu, adăugați ulei de măsline virgin și încălziți până la fumat.
Adăugați un sfert din amestecul de ouă-ierburi în tigaie și gătiți frittata subțire până se rumenesc. Răsturnați și gătiți 1 minut pe cealaltă parte, îndepărtați-l pe farfurie pentru a se răci. Se repetă până când amestecul de ou este terminat, plasarea frittata succesive pe plăci diferite. Când toate sunt reci, stiva pe partea de sus a reciproc și se taie în 1/4 inch julienne benzi. Aruncați în vasul de amestecare curat cu Escarole, coajă de portocală și segmente, ulei de măsline extra virgin, suc de lămâie și coajă. Condimentează cu sare și piper, aruncă pentru a acoperi bine și servește.;