Frittata Mexicană

Frittata mexicană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, dieta. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză mozzarella, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frittata Mexicană, Mexican Tofu Frittata, și Frittata mexicană sezonieră cu salată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o tigaie de 8 inci, antiaderentă, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa verde scallions și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Între timp, într-un castron mediu, bateți ouăle cu 1 lingură de apă.
Se adaugă cilantro și se condimentează cu sare și piper.
Adăugați amestecul de ou în tigaie și gătiți
Adăugați ouăle și cilantro în tigaie și condimentați cu sare și piper. Gatiti aproximativ 8 minute ridicand marginile cu o spatula, pentru a permite ca orice ou nefiert sa curga spre fund.
Se toarnă crema mexicană deasupra și se presară cu brânza.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până la puf și auriu, aproximativ 8 până la 10 minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.