Frittata De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Frittatan de legume. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză de parmezan, boia de linguriță slabă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi legumele amestecate, puteți urma acest fel principal cu Desert De Plăcintă Cu Dovleac ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Frittata Foarte Vegetală, Frittata De Legume, și Frittata De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 450 de grade F.
Bateți ouăle și albușurile întregi într-un bol.
Adăugați brânza de vaci și amestecați până aproape netedă.
Bateți în gouda și rozmarin.
Gătiti usturoiul în uleiul de măsline într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare până când începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și se fierbe 2 minute.
Adăugați legumele, creșteți focul la mare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Reduceți căldura la mediu.
Întindeți amestecul de ouă uniform în tigaie. Gatiti, netulburat, pana cand se formeaza o crusta subtire pe fund, aproximativ 2 minute. Rulați o spatulă de cauciuc în jurul marginii pentru a elibera oul din tigaie. Continuați să gătiți până când fundul este auriu, încă 2 până la 3 minute.
Se presară parmezanul și ardeiul; se transferă la cuptor și se coace până se fixează, 5 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor, acoperiți și lăsați să stea, 5 până la 7 minute.
Tăiați în pene și serviți cu pâinea.
Fotografie de Antonis Achilleos