Frittata cu șuncă dracută cu jalapeno și condiment cu șuncă
Deviled Ham Frittata with Jalapeno and Scallion Relish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 26 g de proteine și 32 g de grăsime fiecare. Pentru 1,77 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită muștar, șuncă spirală, ulei de susan și jalapeno. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Rețete similare includ frittata de porumb, șuncă și șuncă, somon cu ghimbir în bulion miso cu condiment Jalapeno-Scallion și tăiței cu dovlecei și mini frittata la cuptor cu șuncă, jalapeno, cheddar ascuțit, roșii și coriandru.
Instrucțiuni
Se încălzește 1/3 cană de ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 10 inchi, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când strălucește. Adăugați cu grijă jalapeno și ceai. Opriți focul și amestecați pentru a se combina. Gatiti in uleiul incins timp de 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă uleiul de susan și se condimentează ușor cu sare.
Se scoate într-un bol și se lasă deoparte până când este gata de servire. Ștergeți tigaia.
Încălziți broilerul cu un grătar așezat în mijlocul cuptorului.
Pulsați șunca, ceapa și muștarul în bolul unui robot de bucătărie până se formează o pastă consistentă.
Bateți ouăle și smântâna groasă într-un castron.
Încălziți uleiul vegetal rămas în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adaugati amestecul de sunca pasat si caliti pana ce ceapa s-a inmuiat si amestecul se rumeneste usor pe bucati, aproximativ 5 minute, amestecand din cand in cand. Reduceți focul la mediu și așteptați 2 minute pentru ca tigaia să scadă la temperatură; continuați să amestecați.
Se toarnă ouăle bătute peste șuncă, se amestecă și se fierbe până când ouăle încep să se întărească, aproximativ 2 minute.
Stropiți cu brânză și continuați să gătiți până când frittata este aproape întărită, dar blatul este încă curgător, 5 până la 7 minute.
Puneți frittata sub broiler și prăjiți până când vârful devine maro auriu, 3 până la 5 minute.
Se lasa sa stea 5 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, slăbiți frittata din tigaie și răsturnați-o pe o farfurie.
Tăiați felii și serviți acoperit cu condiment de jalapeno și ceai verde.
Serviți alături de o salată verde ușor îmbrăcată, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant
Frittata funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Ai putea încerca NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition]()
NV Wilson Creek Almond Anniversary Edition
Această șampanie câștigătoare a medaliei de aur este denumită și șampania „OH MY GOSH”®. Acest vin spumant alb este fermentat în mod natural, cu doar o notă de migdale pură adăugată, astfel încât este garantat să vă uimească oaspeții. O șampanie obligatorie pentru a face orice ocazie deosebit de specială. Excelent cu deserturi, îmbrățișări, căzi cu hidromasaj, picnicuri, șeminee, brunchuri și petreceri. Foarte popular la toate nuntile de aici.