Frittata cu Bacon, praz și spaghete

Frittata cu Bacon, praz și spaghete
Bacon, praz și spaghete Frittata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 254 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praz, spaghete, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Frittata De Praz, Frittata De Șuncă Și Praz, și Frittata De Praz De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.încălziți o tigaie antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați slănină și gătiți, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Scoateți și scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie și se adaugă prazul. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți slănina în tigaie, adăugați spaghete și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Condimentează ouăle cu 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Bateți în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se toarnă în tigaie și se amestecă. Gatiti, ridicand laturile de frittata cu o spatula pentru a lasa ouale sa curga dedesubt, pana se rumenesc usor in jurul marginilor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Presărați parmezan deasupra, transferați la cuptor și coaceți, neacoperit, până când este ferm în centru și ușor rumenit deasupra, aproximativ 7 minute. Folosiți o spatulă pentru a slăbi frittata și glisați pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Tăiați în pene și serviți.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista