Fritelle di Carciofi: Anghinare prăjită
Rețeta Fritelle di Carciofi: Anghinare prăjite poate fi preparată în aproximativ 30 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 463 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,78 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ricotta salata, pesmet, ulei de măsline și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 49% . Acest scor este bun. Încercați Pui Piccata cu Anghinare , Paste cu Roșii Proaspete, Dovlecei și Anghinare și Anghinare la Abur Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele exterioare tari ale anghinarei și tăiați-le în felii de 1/8 inch.
Puneți anghinarele imediat într-un bol mare și adăugați ouăle, pesmetul, făina și brânza rasă și amestecați pentru a le omogeniza.
Într-o tigaie antiaderentă, cu diametrul de 25-30 cm, încălziți uleiul până când începe să fumege. Puneți amestecul de anghinare cu lingura în tigaia încinsă, formând niște turtițe, și gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Se scoate pe un platou de servire, se presără cu ricotta salată rasă grosier și se servește imediat.