Frisca Krumkake
Dacă aveți aproximativ 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, frisca Krumkake ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 18 porții cu 151 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de nucșoară, făină, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Krumkake I, Krumkake, și Pufuleți cu cremă de ciocolată cu frișcă și căpșuni / La Mulți Ani Becca.
Instrucțiuni
Bateți ouăle în castron până când sunt foarte ușoare.
Adăugați zahărul treptat, bătând pentru a se amesteca. Adăugați încet untul topit, apoi frisca și nucșoara.
Se amestecă în făină. (Aluatul va fi consistența aluatului cookie.) Răciți bine aluatul.
Preîncălziți plăcile krumkake la foc mediu timp de aproximativ 10 minute sau până când o picătură de apă "dansează" când este aruncată pe farfurii.
Periați plăcile cu unt dulce; Așezați 1 lingură de aluat ușor rotunjită în centrul plăcii inferioare; închideți fierul și apăsați mânerele împreună. Dacă excesul de aluat iese pe laturi, îndepărtați cu cuțitul de masă.
Coaceți aproximativ 30 de secunde; întoarceți fierul și coaceți aproximativ 30 de secunde pe cealaltă parte.
Scoateți krumkake și rotiți imediat peste forma în formă de con.
Așezați cusătura în jos pe hârtie pergament pentru a se răci; îndepărtați forma.
Umpleți conurile răcite cu frișcă îndulcită, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut]()
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier brut L-P este purtătorul de steag pentru stilul casei Laurent-Perrier. Crocant, proaspăt și elegant, Brut L-P reflectă esența fundamentală a Șampanilor noștri.Culoarea este o nuanță aurie palidă, cu bule fine și persistente. Nasul este proaspăt și delicat, arătând o complexitate bună cu indicii de citrice și fructe albe. Stilul ușor al lui Brut L-P a condus la transformarea șampaniei în băutura ideală pentru aperitiv. Echilibrul său perfect, claritatea aromelor și finețea îl fac, de asemenea, însoțitorul ideal pentru pește, păsări de curte și carne albă.