Frisca De Cafea
Frisca de cafea este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, smântână grea, espresso instant și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Plăcintă Mocha cu frișcă de cafea, Profiterole cu frisca de cafea, și Granita De Cafea Cu Frisca De Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună lichiorul de cafea și espresso instant până se amestecă. Bateți smântâna grea la viteză medie-mare cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați amestecul de lichior și zahărul pudră și bateți până se formează vârfuri moi.
Notă: Am testat cu lichior de cafea Kahla.