Friptură și Tacos de legume carbonizate

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura și tacosurile de legume carbonizate. O porție conține 403 calorii, 29G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile powder, suc de lămâie, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos de friptură cu Salsa carbonizată, Tacos ușor de friptură cu porumb carbonizat și Sriracha, și Tacos De Pui Cu Roșii Carbonizate.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de ulei de canola, suc de lămâie, zahăr brun, pudră de chile și 1 cățel de usturoi tocat într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați friptură; sigilați și aruncați pentru a acoperi. Marinați la temperatura camerei 30 de minute.
Încălziți o tigaie mare la grătar la foc mediu-mare.
Ungeți restul de 1 lingură de ulei de canola peste felii de ceapă, roșii și ardei gras. Aranjați legumele în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se carbonizeaza si se inmoaie.
Combinați Roșia, 1/4 linguriță de sare și cățelul de usturoi rămas într-un robot de bucătărie sau mini tocător; pulsează până aproape piure.
Puneți amestecul de roșii într-un castron mediu. Se toacă grosolan ceapa și ardeiul gras; se adaugă în castron. Se amestecă oregano și piper negru.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați amestecul de friptură în tigaie; gătiți timp de 6 minute sau până când ați terminat, amestecând frecvent. Se amestecă restul de 3/8 linguriță de sare.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor pachetului. Aranjați aproximativ 1 1/2 uncii friptură pe fiecare tortilla; top fiecare tortilla cu aproximativ 2 linguri de salsa si 1 1/2 lingurite smantana.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah