Friptură și legume italiene la grătar

Friptura italiană la grătar și legumele ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $ 4.72 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 465 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare condimentată piperată, frunze de busuioc, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Legume italiene la grătar cu paste, Cajun friptură la grătar și legume, și Cârnați italieni la grătar cu Pastan și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 linguri de pansament, 2 linguri de busuioc și 3/4 linguriță de sare condimentată piperată într-un castron mare; pus deoparte pentru legume.
Amestecați pansamentul rămas, busuiocul și sarea condimentată piperată într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabil; adăugați carne de vită. Acoperiți vasul sau punga de etanșare și refrigerați 15 minute.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Adăugați sparanghel, ceapă și ardei gras la amestecul de pansament rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Așezați într-o tigaie de unică folosință din folie pătrată de 8 inci sau coș pentru grătar (grătar "wok"). Rezervați pansamentul în castron.
Scoateți carnea de vită din marinată; rezervați marinada. Acoperiți și grătați tigaia cu legume la 4 până la 6 inci de la foc mediu 5 minute.
Adăugați carne de vită la grătar lângă tigaie. Acoperiți și grătați carnea de vită și legumele timp de 10 până la 12 minute, întorcând carnea de vită o dată și amestecând ocazional legumele, până când carnea de vită este dorită și legumele sunt fragede.
Periați carnea de vită cu marinată rezervată în ultimele 5 minute de gătit.
Adăugați legume în castron cu pansament rezervat; aruncați pentru a acoperi.
Tăiați carnea de vită în felii subțiri. Aruncați orice marinată rămasă.
Serviți legumele cu carne de vită.
Stropiți cu pansament suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Castellani Chianti Annata. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo