Friptură înăbușită în slănină și ceapă

Friptură înăbușită în slănină și ceapă
Friptura de oală înăbușită în slănină și ceapă este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 748 calorii. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper kosher, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui înăbușit cu aragaz lent cu slănină și ceapă, Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină, și Friptură de porc învelită cu slănină cu cartofi și ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a grăsimii s-a redat, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă friptura între corzi în patru plăci groase de 1 inch. Condimentează carnea cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, gătiți carnea în caserolă la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Transferați pe o farfurie mare. Coborâți focul la moderat pentru al doilea lot dacă untul începe să se rumenească prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
5
Scoateți corzile, păstrând fripturile intacte, dacă este posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Adăugați ceapa, usturoiul, 1/4 cană de apă și 1 linguriță de sare în caserolă. Gatiti la foc moderat, amestecand si razuind orice bucati rumenite lipite de fundul caserolei, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Transferați jumătate din ceapă pe o farfurie. Se amestecă restul de 1 lingură de unt în ceapa din caserolă. Cuibărește fripturile în ceapă, suprapunându-le ușor dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Adăugați boabele de ienibahar, boabele de piper, ardeiul roșu zdrobit și frunza de dafin și așezați jumătate din slănina rezervată peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
10
Întindeți ceapa și slănina rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
11
Adăugați vinul și restul de 1 cană de apă și aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Transferați caserola în cuptor și gătiți timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 250 și continuați să fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când fripturile sunt foarte fragede. Opriți cuptorul, descoperiți caserola și lăsați carnea să stea la cuptor timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Serviți carnea și ceapa în farfurii adânci; lingurați sosul deasupra și presărați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista