Friptură înăbușită în slănină și ceapă

Friptura de oală înăbușită în slănină și ceapă este o fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 43G de grăsime, și un total de 748 calorii. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper kosher, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pui înăbușit cu aragaz lent cu slănină și ceapă, Mușchi feliat înăbușit în ceapă, cu plăcintă cu cartofi Roquefort și salată de spanac cu sos de slănină, și Friptură de porc învelită cu slănină cu cartofi și ceapă.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți 2 linguri de unt.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a grăsimii s-a redat, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă friptura între corzi în patru plăci groase de 1 inch. Condimentează carnea cu sare și piper. Lucrând în 2 loturi, gătiți carnea în caserolă la foc moderat, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Transferați pe o farfurie mare. Coborâți focul la moderat pentru al doilea lot dacă untul începe să se rumenească prea repede.
Scoateți corzile, păstrând fripturile intacte, dacă este posibil.
Preîncălziți cuptorul la 35
Adăugați ceapa, usturoiul, 1/4 cană de apă și 1 linguriță de sare în caserolă. Gatiti la foc moderat, amestecand si razuind orice bucati rumenite lipite de fundul caserolei, aproximativ 8 minute.
Transferați jumătate din ceapă pe o farfurie. Se amestecă restul de 1 lingură de unt în ceapa din caserolă. Cuibărește fripturile în ceapă, suprapunându-le ușor dacă este necesar.
Adăugați boabele de ienibahar, boabele de piper, ardeiul roșu zdrobit și frunza de dafin și așezați jumătate din slănina rezervată peste fripturi.
Întindeți ceapa și slănina rămase deasupra.
Adăugați vinul și restul de 1 cană de apă și aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți la foc moderat timp de 5 minute.
Transferați caserola în cuptor și gătiți timp de 30 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 250 și continuați să fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când fripturile sunt foarte fragede. Opriți cuptorul, descoperiți caserola și lăsați carnea să stea la cuptor timp de 30 de minute.
Serviți carnea și ceapa în farfurii adânci; lingurați sosul deasupra și presărați pătrunjelul.