Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura înăbușită cu condimente. Această rețetă face 8 porții cu 360 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, friptură de vită, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui fiert cu cidru de mere într-o singură oală cu varză de Bruxelles și slănină, Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, și Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se pune friptura într-un 5-qt. aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția tăiței; se toarnă peste friptură. Gatiti, acoperit, la mic pana cand carnea este frageda, 7-9 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Aruncați frunza de dafin. Dacă doriți, degresați grăsimea și îngroșați sucurile de gătit.