Friptură În Stil Rustic
Friptura în stil rustic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 430 calorii, 43G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină, sare kosher, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Friptură În Stil Rustic, Friptură În Stil Rustic, și Friptură Prăjită La Țară.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Tăiați carnea cu bobul în felii groase de 1/2 inch și condimentați pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați făina într-o tigaie. Dragați bucățile de carne pe ambele părți în făină. Tenderizați carnea, folosind un dispozitiv de ace, până când fiecare felie are o grosime de 1/4 inch. Dragați din nou făina și dați deoparte.
Adăugați suficient ulei vegetal sau grăsime de slănină pentru a acoperi doar fundul unui cuptor olandez de 4 până la 5 litri setat la foc mediu-mare. Odată ce uleiul începe să strălucească, adăugați fripturile în tigaie, având grijă să nu supraaglomerați. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți fripturile pe o farfurie și repetați până când toate fripturile s-au rumenit.
Scoateți ultimele fripturi din oală și adăugați bulionul de pui și cimbru și bateți până când lichidul tocmai fierbe. Întoarceți fripturile în oală și asigurați-vă că toate sunt scufundate în lichid. Acoperiți oala și puneți-o în cuptorul de pe raftul din mijloc. Gatiti timp de 1 1/2 pana la 2 ore sau pana cand carnea este frageda si se destrama.