Friptura Salisbury cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1600 calorii, 60g de proteine, și 109G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,39 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, mazăre, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Friptură Salisbury cu sos de ciuperci, Friptură Salisbury Cu Sos De Ciuperci, și Friptură Salisbury cu sos de ciuperci și vin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Folosiți un instrument de fragezire a fripturii jaccard sau tenderizați friptura cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
3
Așezați carnea în fața dvs., împingând-o plat cu mâinile sau cu un ciocan de carne și trageți-o ușor cu dinții furculiței până când carnea este ușor trasă și fragedă. Condimentează cu sare și piper și dragă în făină. Într-o tigaie mare sigură pentru cuptor la foc mediu-mare, adăugați ulei de măsline și fripturi maronii, în loturi, dacă este necesar, pe ambele părți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte, păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Fripturi De 8 Uncii
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, într-o cratiță, reduceți stocul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Condimentează ciupercile cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Se sotează ciupercile sfărâmate în aceeași tigaie cu carnea, în uleiul de măsline rămas, până se rumenesc foarte mult, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați unt, ceapă tocată, morcov, cimbru și usturoi. Gatiti pana cand legumele sunt caramelizate, aproximativ 5 minute, adaugati otet balsamic si reduceti timp de 1 pana la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
8
Adăugați bulionul, glisați carnea înapoi în sos, acoperiți și coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Stiva fripturi cu mazăre cartofi bătuți și se stropesc cu balsamic / sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6 Fripturi De 8 Uncii
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă rece pentru a acoperi cu 3 inci. Sareți apa, acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. În timp ce cartofii se gătesc, gătiți mazărea într-o cratiță separată cu apă sărată. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Se îndepărtează cu o sită și se răcește pe o foaie de copt. Când cartofii sunt gata, se scurg bine, se împrăștie pe o foaie de copt și se lasă să se răcească câteva minute. Într-o cratiță mică, încălziți 1/2 cană de cremă până ajunge la fierbere, apoi fierbeți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Nuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Adăugați crema într-un blender cu mazărea gătită și piureul până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când untul nu mai spumează și devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați usturoiul și gătiți rapid până la aur PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
15
Adăugați smântâna rămasă, condimentați, după gust, cu sare și piper și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare Nu
16
Apăsați cartofii răciți printr-un ricer sau o moară de alimente în amestecul de unt și usturoi, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
17
Reduceți căldura la minim.
18
Adăugați untul rămas cu linguri, amestecând energic după fiecare adăugare. În acest fel, untul nu se topește într-o baltă de aur. În schimb, formează o emulsie cu cartofii, creând un piure foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Emulsii
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
19
Îndoiți piureul de mazăre în piureul de cartofi și reglați condimentele, după cum este necesar. În loc de sare, piureul poate fi condimentat cu puțin parmezan ras, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.