Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită cu pui. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 485 calorii, 29G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați lapte, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Pui Prăjită, Friptură De Pui Prăjită, și Cea Mai Bună Friptură De Pui Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un vas puțin adânc.
2
Combinați zeama și sosul fierbinte într-un castron. Fripturi de dragare în amestec de făină; se înmoaie în amestecul de zară și se înmoaie din nou în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Sos Fierbinte
Friptură
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați fripturi și gătiți 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scurgeți fripturile pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în tigaie; bateți în 2 linguri de făină și gătiți, amestecând constant, 5 minute sau până se rumenesc ușor. Bateți treptat laptele; gatiti, batand constant, la foc mediu pana se ingroasa si clocoteste (aproximativ 10 minute). Se amestecă 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.