Friptură Prăjită Cu Pui

Friptură Prăjită Cu Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura prăjită cu pui. Această rețetă servește 4 și costă 4,97 USD pe porție. O porție conține 878 calorii, 42G de proteine, și 49G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de lapte, piper, garnitură: pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Pui Prăjită, Friptură De Pui Prăjită, și Friptură De Pui Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați sare și piper uniform peste fripturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
2
Combinați firimiturile de cracker, 1 cană de făină, praful de copt, 1 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper negru și piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Praf De CoptPraf De Copt
Piper NegruPiper Negru
Ardei RoșuArdei Roșu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Bateți împreună 3/4 cană de lapte și ouă. Fripturi de dragă în amestec de cracker crumb; scufundați în amestec de lapte și dragați din nou în amestec de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
FripturăFriptură
OuăOuă
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă ulei într-o tigaie de 12 inci; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
(Nu folosiți o tigaie antiaderentă.) Fry fripturi 10 minute. Întoarceți și prăjiți încă 4 până la 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți-l pe un suport de sârmă pe o tigaie jellyroll. Păstrați fripturile calde într-un cuptor 225. Scurgeți cu grijă uleiul fierbinte, rezervând bucăți fierte și 1 lingură de picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
CuptorCuptor
7
Bateți împreună 1/4 cană de făină rămasă, 1 linguriță de sare, 1 linguriță de piper negru și 4 căni de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se toarnă amestecul în picături rezervate în tigaie; gatiti la foc mediu-mare, batand constant, 10-12 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
9
Serviți sosul cu fripturi și piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FripturăFriptură
SosSos
10
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista