Friptură Picanha Tri-Tip cu roșii Cherry carbonizate și ceapă

Friptură Picanha Tri-Tip cu roșii Cherry carbonizate și ceapă
Friptura Picanha Tri-Tip cu roșii Cherry și ceapă carbonizate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 4.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 403 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, roșii cherry, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este bine. Încercați Fregola cu ceapă carbonizată și roșii Cherry prăjite, Tigaie-roșii Cherry carbonizate cu busuioc, și Cotlet de miel Scottadito cu roșii Cherry carbonizate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați căței de usturoi pe o tăietură. Feliați cuișoarele pe jumătate pe lungime și apoi spargeți cu partea cuțitului unui bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Chefs CuțitChefs Cuțit
2
Presărați sarea peste usturoi și tocați și ungeți usturoiul pe placa de tăiere până când face o pastă. (Acest lucru se poate face și folosind un pistil de mortar; spargeți jumătățile de usturoi înainte de a le pune în mortar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Puneți pasta de usturoi într-un castron mic și amestecați în 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți carnea într-o tigaie și înțepați-o peste tot cu o furculiță sau o frigăruie metalică. Frecați uniform pasta de usturoi pe carne. Marinați la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. răzuiți cât mai mult din pasta de usturoi de pe carne, astfel încât să nu ardă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Încălziți o tigaie mare sigură pentru cuptor (de preferință fontă) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă 3 linguri de ulei de măsline și se fierbe carnea de vită până se rumenesc pe ambele părți, 4 până la 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Transferați tigaia în cuptor și gătiți friptura timp de aproximativ 35 de minute pentru mediu și până la 45 de minute pentru mediu. (amintiți-vă că friptura va continua să gătească în timp ce se odihnește în afara cuptorului, așa că cel mai bine este să scoateți friptura din cuptor atunci când este ușor nefolosită). Verificați culoarea fripturii făcând o mică fantă în partea cea mai groasă pentru a verifica culoarea (amintiți-vă că carnea de pe marginile fripturii va fi mai bine făcută) sau folosiți un termometru digital pentru a verifica temperatura acesteia (128 până la 129 grade F pentru mediu-rare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți friptura din cuptor, acoperiți-o cu folie și lăsați-o deoparte să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce friptura se odihnește, preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Introduceți alternativ roșiile cherry și ceapa perlată pe frigarui de lemn sau metal. (Dacă utilizați un grătar în aer liber, înmuiați frigarui de lemn în apă timp de 30 de minute pentru a preveni arderea acestora.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Ungeți roșiile și ceapa cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Așezați frigarui de legume pe tigaia pentru grătar și cărbune pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
13
Serviți pe un platou alături de carnea de vită feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista