Friptură Mexicană

Rețeta friptură mexicană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 656 calorii, 60g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, baton de scorțișoară, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Spaghete cu pui Mexican cu o oală + câștigă o călătorie în Italia, și Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 2 linguri de făină și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial. Dragă friptură în amestec.
Prăjiți maro în ulei fierbinte într-un cuptor olandez. Introduceți cuișoarele în ceapă și adăugați ceapa în cuptorul olandez. Rezervați 1/4 cană bulion.
Adăugați bulionul rămas și bățul de scorțișoară în cuptorul olandez; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 până la 2 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Transferați friptura într-un platou de servire, rezervând picături; păstrați friptura caldă.
Scoateți și aruncați ceapa.
Adăugați apă la picături pentru a face 2 căni și reveniți la cuptorul olandez.
Se amestecă împreună restul de 2 linguri de făină și se rezervă 1/4 cană de bulion de vită până se omogenizează; se amestecă în picături. Gatiti la foc mediu, batand constant, pana se ingroasa si clocoteste.
Serviți sosul cu friptură.