Friptura marocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Pui Fript În Stil Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de prăjire grea setată pe 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară friptura cu sare de mare și piper. Sear roastin tigaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți din tigaie și așezați-l pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând constant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Combinați ardeiul, chimenul și scorțișoara într-un bol mic; adăugați la legume și gătiți, amestecând constant, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați bulion și întoarceți fripturala tigaia de prăjire. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 3 până la 3 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți carnea de vită din tigaie și așezați-o pe un platou; cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Strat degresat de grăsime de pe suprafața lichidului de gătit.
10
Adăugați năutul în lichid și puneți-l la foc mediu, amestecând ocazional, până când năutul este cald. Se amestecă ingredientele rămase. Separați carnea în porții și lingurați lichidul și legumele peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch