Friptura marocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, chimen măcinat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Fără Gluten, și Pui Fript În Stil Marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de prăjire grea setată pe 2 arzătoare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se presară friptura cu sare de mare și piper. Sear roastin tigaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți din tigaie și așezați-l pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând constant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Combinați ardeiul, chimenul și scorțișoara într-un bol mic; adăugați la legume și gătiți, amestecând constant, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați bulion și întoarceți fripturala tigaia de prăjire. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 3 până la 3 1/2 ore sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți carnea de vită din tigaie și așezați-o pe un platou; cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
9
Strat degresat de grăsime de pe suprafața lichidului de gătit.
10
Adăugați năutul în lichid și puneți-l la foc mediu, amestecând ocazional, până când năutul este cald. Se amestecă ingredientele rămase. Separați carnea în porții și lingurați lichidul și legumele peste carnea de vită.