Friptură Latină la grătar cu ochi cu Chile verde Aioli
Latină friptură la grătar coaste ochi Cu Verde Chile Aioli este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 40 de porții. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 38 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână poblano, pudră ancho chile, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Friptură Latină la grătar cu ochi cu Chile verde Aioli, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple a savura, și Cartofi prăjiți la grătar cu citrice-cimbru Aioli.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, prăjiți ienibaharul, boabele de piper, semințele de chimen, scorțișoara și cuișoarele la foc moderat, până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet. Se macină într-o pulbere și se transferă într-un castron mic. Se amestecă paprika, chipotle și pulberi ancho, sare și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Presărați 2 linguri de adobo frecați peste tot ochiul coastei și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ribeye Steak
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Înfășurați usturoiul în folie și coaceți aproximativ 30 de minute, până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Peste o flacără deschisă sau sub un broiler preîncălzit, prăjiți poblano până se carbonizează peste tot; lasa sa se raceasca. Cojiți, semănați și tulpinați poblano-ul și tocați-l grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Transferați într-un blender. Strângeți cuișoarele moi de usturoi din piele în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați sucul de lămâie, gălbenușul de ou, serrano, chimenul și cilantro și piureul. Cu mașina pornită, turnați încet 1/2 cană de ulei până la emulsionare. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Aprinde un grătar. Ungeți grătarul. Grătați friptura la foc moderat timp de 6 minute pe fiecare parte, până când este carbonizată în exterior și mediu-rară în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Lasă friptura să se odihnească 5 minute. Feliați și serviți cu aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aioli
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.