Friptură La Tigaie Au Poivre

Friptura la tigaie Au Poivre este a fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 831 calorii, 161G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $14.34 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de vită, ulei de măsline, boabe de piper crăpate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Friptură De Ton Arsă Au Poivre, Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, și Vinete prăjite cu sos de zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă fiecare filet mignon cu prosoape de hârtie, apoi se presară fiecare parte cu ardeiul.
Încălziți o tigaie grea, de preferință fontă, pe plită la foc mediu-mare până când câteva picături de apă dansează pe suprafață.
Adăugați uleiul, apoi fripturile și gătiți 3 până la 4 minute, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât uleiul să rămână fierbinte, dar să nu fumeze. Întoarceți fripturile și gătiți până când picături mici de suc roșu ajung la suprafața cărnii, aproximativ 5 minute pentru mediu.
Scoateți-l pe un platou și păstrați-l la cald.
Creșteți căldura la mare.
Adăugați bulionul de vită în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite de jos.
Se toarnă coniacul, dacă se folosește, și se fierbe 1 până la 2 minute pentru a arde alcoolul.
Scoateți tigaia de pe foc.
Bateți untul, 1/2 lingură odată, până se topește.
Se toarnă sosul peste fripturi.