Friptură La Tigaie Au Poivre

Friptură La Tigaie Au Poivre
Friptura la tigaie Au Poivre este a fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 831 calorii, 161G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $14.34 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bulion de vită, ulei de măsline, boabe de piper crăpate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Friptură De Ton Arsă Au Poivre, Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, și Vinete prăjite cu sos de zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă fiecare filet mignon cu prosoape de hârtie, apoi se presară fiecare parte cu ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File MignonFile Mignon
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Încălziți o tigaie grea, de preferință fontă, pe plită la foc mediu-mare până când câteva picături de apă dansează pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
TigaieTigaie
3
Adăugați uleiul, apoi fripturile și gătiți 3 până la 4 minute, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât uleiul să rămână fierbinte, dar să nu fumeze. Întoarceți fripturile și gătiți până când picături mici de suc roșu ajung la suprafața cărnii, aproximativ 5 minute pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SucSuc
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoateți-l pe un platou și păstrați-l la cald.
5
Creșteți căldura la mare.
6
Adăugați bulionul de vită în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă coniacul, dacă se folosește, și se fierbe 1 până la 2 minute pentru a arde alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
ConiacConiac
8
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Bateți untul, 1/2 lingură odată, până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se toarnă sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
SosSos
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista